Bosch Car Service Andringa in Burgum

Over ons

Bosch Car Service Andringa is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s en (lichte) bedrijfswagens. Merkonafhankelijk dus. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Historie Bosch Car Service Andringa

 

Al bijna 20 jaar is Bosch Car Service Andringa gevestigd in Burgum, tegenwoordig op Hannelswei 9A. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit.

 

Naast eigenaar en naamgever Jan Berend Andringa hebben wij nog drie prima geschoolde monteurs in dienst. Drie van de vier medewerkers hebben het diploma van eerste monteur met APK-bevoegdheid. Daarnaast worden alle medewerkers regelmatig bijgeschoold zodat zij op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen binnen de autobranche. Vanzelfsprekend voeren wij veel van onze werkzaamheden uit met kwalitatief hoogwaardige Bosch apparatuur.

 

Doordat wij aangesloten zijn bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service, kunnen wij altijd de nieuwste technieken, de meest geavanceerde apparatuur, kennis en kunde in werkzaamheden door ervaren monteurs garanderen. Tevens maken we gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, zodat fabrieksgarantie intact blijft.

De voordelen van Bosch Car Service Andringa op een rijtje

 

  • Merkonafhankelijk 
  • Aircoservice
  • Specialisatie in uitlijning
  • Passend vervangend vervoer
  • BOVAG Reparatiegarantie (tot 6 maanden na reparatie)
  • Onderhoud volgens fabrieksspecificaties

BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam

 

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht.

Wij helpen u graag op Hannelswei 9A in Burgum. Heeft u verdere vragen? Neem contact met ons op. 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen